Iedere Woensdag ben je welkom in Sportcentrum Caland van 14.30 uur tot 15.30 uur
Gedurende de schoolvakanties zijn er geen kennismakings-trainingen.

DE EERSTE KEER

Op woensdag is de zaal open vanaf 14:15. Je kleedt je om, meld je bij de receptie waar jij of je ouders/verzorgers jouw gegevens invullen en vervolgens ga je van 14:30 tot 15:30 trainen.

DAARNA?

Als je het leuk vindt en je wilt nog meer trainingen volgen dan kan dat zonder je direct vast te leggen voor een heel seizoen.

Je kunt een 10 rittenkaart kopen voor 25 euro.

Wil je lid worden van Caland Basketball zodat je meer kan trainen en ook competitie kunt spelen, dan kun je dit ter plaatse aangeven bij de ‘administratie.’ Zodra wij zien dat je wilt leren, gemotiveerd en sportief bent, dan nodigen wij je uit om bij één van de teams van Caland Basketball te gaan trainen.

Wil je lid worden zodat je meer kan trainen en ook competitie kan spelen, dan geef je dat aan bij de ‘administratie’ ter plekke. Zodra wij zien dat je wilt leren, gemotiveerd en sportief bent, dan nodigen wij je uit om bij team van Caland Basketball te gaan trainen.

DE TRAINERS

Je krijgt training van Topsportleerlingen Basketball die op het Calandlyceum onderwijs volgen. Zij worden begeleid door de trainers van Basketball Academy Amsterdam(BAAS). Bij BAAS krijgen getalenteerde basketballers extra trainingen in de ochtend tijdens schooltijd. Zij volgen onderwijs op het Calandlyceum.

CALAND BASKETBALL

Wil je meer weten over de vereniging, kijk dan hier.

PROMOTIE LESSEN BASISSCHOOL

Wil jij dat wij op jouw school een aantal promotielessen komen verzorgen tijden schooltijd? Laat je juf of meester dan een mailtje sturen naar brord@baasketball.nl.

Vul dit formulier in voor de aanmelding.